Totaal Beveiligingen

Totaal MKB

TotaalBeveiligingen is al ruim twaalf jaar de meest complete Nederlandse beveiligingspartner van het MKB. Starters, zzp’ers en kleinbedrijven, maar ook (middel)grote producenten en dienstverleners zijn klant. We ontzorgen, bieden hen continuïteit. Door risico’s op het gebied van criminaliteit en brand in hun domein te analyseren en samen met hen de juiste preventieve maatregelen te treffen. Snel, doeltreffend en zeker.

MKB PARTNER

Complete beveiliging, totale toewijding.
TotaalBeveiligingen staat garant voor ‘complete beveiliging, totale toewijding’. Wij gedragen ons als een persoonlijke veiligheidspartner van MKB-bedrijven. Wat dat betekent? Dat we bewust een stapje meer doen; vanaf de veiligheidsscan tot het monitoren van systemen na installatie. Zo creëren wij de duurzame totaaloplossingen die risico’s op brand, inbraak, overvallen of andere criminaliteit helpen afdekken. Doelgericht. En heel totaal.  

 

WAAROM MKB

Het MKB is het hart van de economie.
Het MKB levert 58% van de omzet in het Nederlandse bedrijfsleven en biedt werkgelegenheid aan 60% van de werknemers. Het zijn cijfers die het belang van de sector voor ons land benadrukken. TotaalBeveiligingen wil het midden- en kleinbedrijf bewust maken van de voordelen van goede bedrijfsbeveiliging en hen ondersteunen bij het treffen van de juiste preventieve maatregelen. Duurzame maatwerkoplossingen die zijn toegesneden op unieke gebruiksomgevingen en moderne veiligheidswensen.

SPECIALE PROJECTEN

TotaalBeveiligingen is achter de schermen actief als (tijdelijke) partner van bedrijven en instellingen die bijzondere beveiligingsprojecten initiëren. Of het nu gaat om het beveiligen van tijdelijke gebouwen gedurende (sport)events of projecten waarbij een multiservice dienstverlening is gewenst, TotaalBeveiligingen zorgt voor de juiste totaaloplossing op het juiste moment. Met bewezen technologie, die tijdig signaleert en alarmeert.