Totaal Beveiligingen

TOTAALCamera


Een camerasysteem van TotaalBeveiligingen signaleert en registreert onopgemerkt elke beweging van mensen die het met wetten en regels niet zo nauw nemen. Dankzij moderne digitale technologie, apps en beeldverbindingen via internet, is het mogelijk overal ter wereld op uw netwerk in te loggen en live beveiligingsbeelden te bekijken. U zit er altijd bovenop.


TOTAALCamera Kleinbedrijf

TotaalBeveiligingen kleinbedrijf
Standaard
Geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers met kantoor in huis. Deze oplossing bevat een draadloos beveiligingssysteem met een camera-oplossing die als maatgevend in de markt bekend staat.

Plus
Geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers die een extern kantoor(pand) hebben en willen kiezen voor een totaaloplossing inclusief IP-basistechnologie en 24/7 aansluiting bij onze meldkamer.

Extra
Geschikt voor kleine ondernemers en winkeliers die een robuuste totaaloplossing zoeken die alle leidende technologieën combineert met vooruitstrevende IP-technologie, online cameratoezicht en anti-overval preventie.

TOTAALCamera Middenbedrijf

totaalbeveiligingen middenbedrijf
Standaard
Geschikt voor middelgrote ondernemers met één vestiging. De totaaloplossing bevat een bedraad beveiligingssysteem en een standaard IP-camera.

Plus
Geschikt voor middelgrote ondernemers die meerdere vestigingen hebben en willen kiezen voor één totaaloplossing met meerdere camera’s, inclusief de laatste IP-technologie en 24/7 aansluiting bij onze meldkamer.

Extra
Geschikt voor middelgrote ondernemers die een robuuste totaaloplossing zoeken die alle leidende technologieën op het gebied van camerabeveiliging combineert met vooruitstrevende IP-technologie.


TOTAALCamera Grootbedrijf

totaalbeveiligingen grootbedrijf
Standaard
Grote ondernemingen doen alles aan om hun medewerkers een veilig gevoel te garanderen. Camerabewaking heeft hierbij een spilfunctie. Camera’s schrikken af en registreren elke beweging. De standaardoplossing bevat een solide netwerksysteem met hoogwaardige camera’s, een meldcentrale en software om uw camera’s via één centraal station te monitoren. Uiteraard ontvangt u tevens een harddisk waar alle opnamen ‘stil’ op worden geregistreerd.

Plus
De Plus-oplossing bevat een uitgebreid netwerksysteem met geschakelde camera’s die direct in contact staan met uw monitoring, maar tevens met onze meldcentrale. Een “dubbele” veiligheid waarmee het facility management van grote bedrijven onder een druk op de knop komt. Altijd inzichtelijk, waar ter wereld u ook bent. Want dankzij de nieuwste internettechnologie zijn de beelden van uw camera real-time en direct opvraagbaar. 

Extra
Grote retailondernemingen en wholesalers hebben er belang bij te weten wie zich waar bevindt. Of het nu gaat om het beveiligen van winkelketens, distributiecentra, grote jachthavens, nieuwbouwlocaties of ziekenhuizen, met de moderne cameratechnologie van TotaalCamera houdt u 24 uur per dag een oogje in het zeil. Samen met de alarmdienst van onze meldcentrale een garantie voor de juiste camerapreventie.   Installatie

TotaalBeveiligingen is een installatie-expert en mag als één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland het predikaat (vul in naam predikaat) van de Nederlandse verzekeraars voeren. Elk systeem dat we installeren is gegarandeerd goed. Kijk voor meer informatie ook bij onze Zeven Zekerheden.

Elke totaaloplossing van TotaalBeveiligingen kent drie realisatiefasen:

1. Veiligheidsanalyse
De veiligheidsadviseur bespreekt samen met u op de te beveiligen locatie uw wensen en maakt ter plekke een veiligheidsanalyse. Afhankelijk van uw wensen kunt u de geconstateerde preventieve maatregelen direct omzetten in een totaaloplossing of wachten op de eindrapportage, enkele weken later. U ontvangt direct een begroting.
 
2. Installatie
Uw vaste veiligheidsadviseur neemt na uw akkoord contact met u op over de gewenste planning en realisatietermijn. Vervolgens schakelen wij een regionaal installatieteam van TotaalBeveiligingen in. Zij melden zich op de gewenste datum en tijd. Afhankelijk van de complexiteit van het beveiligingsproject wordt ter plekke een installatieplan gemaakt. Uiteraard dragen onze monteurs een legitimatie.

3. Testfase
Op basis van het installatieplan richten de monteurs het veiligheidssysteem compleet voor u in. Bij onbedrade systemen duurt dit maximaal één werkdag en wordt direct on site getest en opgeleverd. Bij bedrade systemen inclusief meldkamerabonnement duurt deze testfase maximaal twee dagen. Hierna volgt de definitieve oplevering.


Meldkamer

24 uur per dag alert.

TotaalBeveiligingen is één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland die over een moderne 24-uurs meldkamer beschikt. Alleen met deze unieke ondersteuning is het mogelijk alarmopvolging snel en effectief uit te voeren. Uw veiligheidssysteem staat in direct contact met onze veiligheidsmedewerkers. Zij sturen nooddiensten snel ter plaatse. Zekerheid, juist als het moet.


Onderhoud en garantie

Onze totaaloplossingen worden samengesteld met de beste beveiligingsproducten die in de markt verkrijgbaar zijn. We selecteren net zo kritisch als u. Vooral omdat we begrijpen dat storingen of foutmeldingen uw continuïteit verstoren. Het bewijs van onze uitstekende kwaliteit is de dagelijkse praktijk. Het aantal klachten en storingen onder onze ruim 8.500 MKB-klanten is minimaal.

Garantie
Op al onze producten leveren we u een standaard garantie van twee jaar, conform de Europese regelgeving. Op onze onbedrade totaalpakketten leveren we <drie> jaar garantie op productwerking en installatie, grotere veiligheidsoplossingen voor (middel)grote MKB-bedrijven hebben standaard vijf jaar garantie. Het betekent geen prijsstijgingen of andere verrassingen. Voor alle overeenkomsten geldt een jaarlijkse service-update en functiecontrole. Deze is in het contract inbegrepen. 

 

 

TotaalCamera-oplossingen herbergen uitsluitend best-of-class producten die TotaalBeveiligingen hanteert bij het beveiligen van collega-ondernemingen of woningen van gelijke aard en omvang. De definitieve veiligheidsoplossing creëert onze adviseur in samenspraak met u na een zorgvuldige analyse op uw locatie.