Totaal Beveiligingen

TOTAALOverval


Het aantal overvallen nam in 2011 af. Een hoopgevend signaal, zeker met de ambitie van de Taskforce Overvallen van het CCV, om in 2014 het aantal roofovervallen verder te reduceren, in het achterhoofd. Om deze ambitie te helpen waar te maken biedt TotaalBeveiligingen het pakket TOTAALOverval: een beveiligingsoplossing die afschrikt en het personeel en klanten helpt beschermen.

TOTAALOverval Kleinbedrijf

TotaalBeveiligingen kleinbedrijf
Standaard
Geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers met kantoor in huis. De totaaloplossing bevat een draadloos beveiligingssysteem dat overvallers afschrikt. 

Plus
Geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers die een extern kantoor(pand) hebben en willen kiezen voor een totaaloplossing inclusief IP-basistechnologie en 24/7 aansluiting bij onze meldkamer.

Extra
Geschikt voor kleine ondernemers en winkeliers die een robuuste totaaloplossing zoeken die alle leidende technologieën combineert met vooruitstrevende IP-technologie en anti-overval preventie.


TOTAALOverval Middenbedrijf

totaalbeveiligingen middenbedrijf
Standaard
Geschikt voor middelgrote ondernemers met één vestiging. De oplossing bevat een bedraad beveiligingssysteem en anti-overval oplossingen.

Plus
Geschikt voor middelgrote ondernemers die meerdere vestigingen hebben en willen kiezen voor één totaaloplossing op het gebied van overvalbeveiliging, inclusief IP-basistechnologie en 24/7 aansluiting bij onze meldkamer.

Extra
Geschikt voor middelgrote ondernemers die een robuuste totaaloplossing zoeken die alle leidende technologieën op het gebied van overvalpreventie combineert met vooruitstrevende IP-technologie en cameratechnologie.


TOTAALOverval Grootbedrijf

totaalbeveiligingen grootbedrijf
Standaard
Geschikt voor retailondernemingen of wholesalers die hun winkelketen uniform willen beveiligen tegen overvaldreigingen. Deze totaaloplossing bevat een bedrade alarmcentrale die in direct contact staat met onze meldcentrale. U ontvangt moderne anti-overvaloplossingen die medewerkers en gasten in uw winkels beter tegen criminaliteit beschermen. 

Plus
De Plus-oplossing bevat een uitgebreid getest anti-overvalsysteem waarmee retailers en wholesalers niet alleen het winkeloppervlak, maar tevens de directe bedrijfsomgeving beveiligen. Deze totaaloplossing bestaat uit producten voor toegangscontrole en monitoring, camera’s en nieuwe producten die de veiligheid van uw medewerkers en klanten verder verbeteren.

Extra
Grote retailers kiezen voor hun facility management en veiligheidsbeheer graag functionele standaarden die hen in alle opzichten voordelen bieden. TotaalOverval Extra biedt dat. Deze geavanceerde oplossing is uiterst kostenefficiënt doordat in één keer alle (verkoop)locaties op het gebied van veiligheidsmanagement worden gemoderniseerd. Dankzij onze regionale installatieteams wordt elke anti-overval oplossing snel en goed geïnstalleerd. Uw filiaalmanagers schakelen direct door naar onze meldkamer. 


Installatie

TotaalBeveiligingen is een installatie-expert en mag als één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland het predikaat (vul in naam predikaat) van de Nederlandse verzekeraars voeren. Elk systeem dat we installeren is gegarandeerd goed. Kijk voor meer informatie ook bij onze Zeven Zekerheden.

Elke totaaloplossing van TotaalBeveiligingen kent drie realisatiefasen:

1. Veiligheidsanalyse
De veiligheidsadviseur bespreekt samen met u op de te beveiligen locatie uw wensen en maakt ter plekke een veiligheidsanalyse. Afhankelijk van uw wensen kunt u de geconstateerde preventieve maatregelen direct omzetten in een totaaloplossing of wachten op de eindrapportage, enkele weken later. U ontvangt direct een begroting.
 
2. Installatie
Uw vaste veiligheidsadviseur neemt na uw akkoord contact met u op over de gewenste planning en realisatietermijn. Vervolgens schakelen wij een regionaal installatieteam van TotaalBeveiligingen in. Zij melden zich op de gewenste datum en tijd. Afhankelijk van de complexiteit van het beveiligingsproject wordt ter plekke een installatieplan gemaakt. Uiteraard dragen onze monteurs een legitimatie.

3. Testfase
Op basis van het installatieplan richten de monteurs het veiligheidssysteem compleet voor u in. Bij onbedrade systemen duurt dit maximaal één werkdag en wordt direct on site getest en opgeleverd. Bij bedrade systemen inclusief meldkamerabonnement duurt deze testfase maximaal twee dagen. Hierna volgt de definitieve oplevering.


Meldkamer

24 uur per dag alert.

TotaalBeveiligingen is één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland die over een moderne 24-uurs meldkamer beschikt. Alleen met deze unieke ondersteuning is het mogelijk alarmopvolging snel en effectief uit te voeren. Uw veiligheidssysteem staat in direct contact met onze veiligheidsmedewerkers. Zij sturen nooddiensten snel ter plaatse. Zekerheid, juist als het moet.


Onderhoud en garantie

Onze totaaloplossingen worden samengesteld met de beste beveiligingsproducten die in de markt verkrijgbaar zijn. We selecteren net zo kritisch als u. Vooral omdat we begrijpen dat storingen of foutmeldingen uw continuïteit verstoren. Het bewijs van onze uitstekende kwaliteit is de dagelijkse praktijk. Het aantal klachten en storingen onder onze ruim 8.500 MKB-klanten is minimaal.

Garantie
Op al onze producten leveren we u een standaard garantie van twee jaar, conform de Europese regelgeving. Op onze onbedrade totaalpakketten leveren we <drie> jaar garantie op productwerking en installatie, grotere veiligheidsoplossingen voor (middel)grote MKB-bedrijven hebben standaard vijf jaar garantie. Het betekent geen prijsstijgingen of andere verrassingen. Voor alle overeenkomsten geldt een jaarlijkse service-update en functiecontrole. Deze is in het contract inbegrepen. 

 

 

TotaalOverval-oplossingen herbergen uitsluitend best-of-class producten die TotaalBeveiligingen hanteert bij het beveiligen van collega-ondernemingen of woningen van gelijke aard en omvang. De definitieve veiligheidsoplossing creëert onze adviseur in samenspraak met u na een zorgvuldige analyse op uw locatie.